"I have decided to stick with love.
Hate is too great burden to bear"
Martin Luther King, Jr







söndag 3 april 2011

Söndag, IGEN!!??!






Men huuur fort kan dagarna och veckorna gå???? Helt galet, nästa läskigt. Idag har vi i vanlig söndags anda ätit taverna mat med resten av familjen Budenberg, Jenny, Erik och Ebbe. Tog endast liggvagnen in till stan så Juni stog på sin älskade "bräda". Det har varit regn här de senaste två dagarna och då vi ätit klart stog det som spön i backen. Jag, Nike och Jenny tog en blöt promenad hem medans Ebbe och Juni tog papporna med sig till en lekpark som även har inomhus lek för att träffa sina två kompisar Coru och Max.

Jag var helt sjöblöt när jag kom hem. Det är det nästan värt då känslan av nya, varma, mjuka sköna kläder är rent gudomligt när man varit blöt och kall.

Juni och Toddan köpte med sig Jordgubbar och glass hem som vi smaskade på.

Juni var toktröttoch somnade på mig i soffan runt 18 snåret. DET gör jag inte om då flickebarnet blev helt omöjlig att väcka och istället vaknade runt 21 och inte somnade förens 2,5 timmar efteråt.... Nike tyckte också att det var på sin plats att vägra somna.

Vi möblerade om i mitt och Toddans sovrum idag vilket även resulterade i förändringar i vardagsrummet. Både jag och Toddan älskar att möblera om och hitta nya lösningar och nu är vi båda överens om att vi funnit de bästa lösningarna både för vardagsrummet och vårat sovrum;)

Vi har också fått upp våran Italienska kristallkrona i taket. Jag ska fota lite bilder någon dag och lägga ut hur vi har det. Måste hitta rätt inställningar i kameran bara så det inte ser ut som operationsljus på bilderna...

Rätt mycket jobb just nu..., förjobb innan säsongens salgperiod sätter igång. Imorgon har jag en anställnings intervju kl 10 och sen bär det av till det hotell vi säljer på för att ställa iordning 1 av rummen då vi har en "visnings show" för ny personal på tisdag. From sön nästa v blir sätter vi även igång med att visa showen för de resebolag vi sammarbetar med så att dom vet vad dom ska sälja till sina gäster.

Alla produkter kom från Tyskland häromdagen så det har varit mycket bärande, fixande och trixande. Snart är vi ordning och redo...

Ska jobba lite nu med att få iordning alla listor och dyl för den administrativa biten. Vill ha allt förberätt innan saker sätter igång. Måste vara tok strukturerad så att jobbet hemifrån tar så lite tid som möjligt från kvällarna fram över...


By the way: Äggen som hänger i lampan är Junis nya konst. Hade köpt dom till henne och Ebbe för att måla till påsk, men hon hittade dom och ville så gärna måla dom direkt så vad gör man. Upp i lampan skulle dom också;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar