"I have decided to stick with love.
Hate is too great burden to bear"
Martin Luther King, Jr







torsdag 2 december 2010

Inte riktigt trött ännu...

Ligger och kan inte somna riktigt ännu. Har just tittat på Robinsson på tv4 play. Somnade nämligen med Juni när jag nattade henne. Skulle ju bara blunda lite......
Toddan kom just hem efter några timmar ute med grabbarna på krogen, han snarkar sött.

Imorgon är det lunchdate med älskade Regina som gäller, sopplunch. Det är ett ställe här i stan som har börjat med sopplunch varje vardag mellan kl 11-14. Det innebär en sorts soppa var dag samt olika sorters nybakt bröd, pålägg, dryck och massa sötsaker att välja på från en buffe. Super gott och mysigt. Samma ställe har även afternoon tea mellan kl 14-17 var vardag. Samma upplägg där med buffe, fast i detta fall massa bröd, pålägg, godsaker, dryck te/kaffe.
Juni är ju ledig från dagis imorgon, hon går endast tis-tors mellan kl 9-14, klockrena tider tycker jag, så hon får också sopplunch:)
Bilderna som dom tagit på dagis kom igår, jäklar vad gulligt alltså. Stort detta med första dagis bilderna!

Helgen är planderad och så gott som fullspäckad med trevligheter, mer om det sedan.
Imorgon ska jag se till att komma ihåg att köpa marsipanen och karamellfärgen så vi kan göra våra djur och tomtar till peppishuset.

Skickade förövrigt iväg Toddan på en riktigt grundlig hälsoundersökning, ni vet en sånn där dom kollar ALLT. Blodfetter, syresättning, lever, njurar, hörsel, blodvärden you namne it. Och han fick sina resultat idag.
PUR FRISK är han min man, härligt!

I övrigt så har den här dagen gått i lugnetstecken..
Imorgon ska jag packa BB-väskan, bara 5 veckor kvar till utsatt tid nu, 5e Jan, så det gäller att var förberedd. Ni ska få kika vad som packas ner...:)
Det ska bli fantastiskt häftigt att få föda barn igen nu när man på gott och ont har en föraning vad som väntar en när värkarna väljer att sätta igång.
Sovsött hörrni.
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar